• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  8:30 - 17:30

 • Woensdag

  8:30 - 17:30

 • Donderdag

  8:30 - 17:30

 • Vrijdag

  8:30 - 17:30

 • Zaterdag

  8:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

WAT IS haar Botox ?

WAT IS haar Botox ?

Fillers voor uw haar - hyaluronzuur - collageen - keratine

Tijdens deze salonbehandeling wordt uw haar behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels.
Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk. De behandeling geeft direct resultaat en is bovendien lang houdbaar.
Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil, wordt het haar opgevuld. Deze ingrediënten werken als natuurlijke bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volume-boost
De 4 bouwstoffen voor uw haar

Argan-Olie

Argan olie bevat sterke antioxidanten en heeft daardoor een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevordert het de micro-circulatie waardoor het haargroei stimuleert. De verzorgende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen ervoor dat deze bijzondere Marokkaanse olie al eeuwenlang wordt toegepast om huid en haar te verzorgen en te herstellen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt. Het heeft sterke hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan water tot zich binden, en houdt zo vocht vast in zowel de huid als in het haar.

Natuurlijk Collageen

Natuurlijk collageen is ook een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijk collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarschubben weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

Keratine

Vloeibare keratine is een hydraterende- en fylogenetische stof en zorgt voor herstel van haarschubben en de cuticula.

Deze belangrijkste 4 bouwstoffen vormen de basis van de haarbotox behandeling. Deze ‘bouwstoffen’ worden vloeibaar gemaakt door middel van thermolyse. Hierdoor kunnen deze tot diep in de cortex binnendringen om zo gedurende de posetijd als een soort bouwsteentjes de cuticula opnieuw op te bouwen en de structuur van het haar te herstellen.

Door de thermale werking van alle actieve stoffen in deze behandeling en de speciaal ontwikkelde föhntechnieken van onze stylisten zal het haar weer worden hersteld. Het resultaat is sterk, dik en veerkrachtig haar.